Hallo allemaal,
 

We hadden er zo’n zin in, ons eerste C&M congres op 1 en 2 december...aan de slag met de nieuwe strategie, elkaar ontmoeten, informeren en inspireren! Onze congresideeën parkeren we dan wel tijdelijk in de ijskast, maar dat neemt niet weg dat we jullie graag toch op 1 en 2 december een alternatief programma willen aanbieden, passend bij het proces waarin we nu zitten.
 

Ja, je leest het goed, naast de eerdere aankondiging in mijn vlog dat we op 2 december ‘s middags bij elkaar zouden komen hebben we toch ook op 1 december in de ochtend een workshop weten te organiseren.


Op 1 december kun je kennismaken met Deep Democracy. Deze workshop wordt gegeven door The House of Deep Democracy. Heb je interesse om te begrijpen hoe de volledige potentie en wijsheid van een groep benut kan worden, wil je weerstand als iets moois zien en conflict als een uitnodiging, dan is dit iets voor jou. Meer informatie over de workshop, mijn persoonlijke ervaringen met deze methode en filosofie en het aanmeldformulier vind je hier. Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 november.
 

Op 2 december ontmoeten we elkaar allemaal online via Zoom (zie je outlook uitnodiging voor de toegangslink) en presenteren we ‘The Change Mindset’.
 

Cyriel Kortleven zal ons meenemen in zijn interactieve, onderhoudende (lees met flinke dosis humor) en praktijkgerichte presentatie met daarin o.a. maxi-mini brainstormsessies, tips, verhalen en oefeningen met bierviltjes....
 

De Corona maatregelen dwingen ons helaas en wederom om in onze eigen ‘thuiswerkbubble’ te moeten leven en werken. Om even uit deze ‘thuiswerk-bubble’ te ontsnappen ontvang je binnenkort een speciaal pakketje thuis. Maak het pas open op 2 december, want met de inhoud van dit pakketje eindigen we de middag met z’n allen op een toepasselijke wijze.
 

Ik hoop jullie allen op 1 en 2 december te zien en dat we 2 december kunnen afsluiten door een mega grote WUR C&M bubble te creëren! Proost!

Groet,

Inge