Communicatie & Marketing Inspiratiedagen 2022

 

Een sterke strategische marketing & communicatie functie doet er toe. Zeker in de 24/7 wereld boordevol met informatie en WUR die betekenisvol wil bijdragen aan een duurzame wereld. De C&M visie ‘proactief, co-creatie en strategisch’ staat. Daarin willen we bijdragen aan WUR als thought leader in transities naar een duurzame wereld. Directeur CC&M Inge Wallage: ‘Met dit tweedaags congres laten we ons inspireren, door in- en externe gasten. En bovenal inspireren we elkaar, door te delen, discussiëren en in dialoog te gaan! Ik zie je graag op 20 en 21 september!’
 

Tijdens de communicatie & marketing inspiratiedagen op 20 en 21 september dompelen we ons twee dagen onder in de beweging. We komen samen om te luisteren, te delen, te discussiëren, te leren en meer. Van storytelling tot community building, van polarisatie tot nieuwe vormen persvoorlichting. We zorgen ook voor ruimte in het programma om elkaar beter te leren kennen. Het programma zal bestaan uit:

  • workshops,
  • inspirerende sprekers van binnen en buiten WUR en
  • sociale activiteiten.

Klik hier voor het complete programma overzicht
 

Afterparty!

Letterlijk bewegen doen we ook: aansluitend op het programma dinsdagavond is er een gezellige afterparty, met buffet, bar en DJ Maurice die zorgt dat je bijna niet stil kunt blijven staan :-).